Gizem Güneş-Bugün

25 Aralık 2007 Salı



Birkaç gündür ismini sıkça duyuyorum bu kızın. Çok farklı bir şey mi yapıyor? Bence hayır. Şarkıyı Şebnem Ferah tarzıyla söylemiş zaten. Bana özgün gelmedi.
Buraya neden koyuyorsun o halde derseniz? Siz de dinleyin ona göre karar verin. Bir de yarın öbür gün biri çıkıp Gizem Güneş diye birinden bahsederse "O kim ki?" demeyin diye.

18 yorum:

BasakEsin dedi ki...

bence de pek bir özelliği yok bence yeni şarkılar yaratmadıkça böyle şarkı söyleyebilecek bir sürü insan olduğunu düşünüyorum...

halimeli dedi ki...

Kesinlikle yoksa herkes şarkı söyler. Kendi çapımda ben de şarkıcıyım mesela. (:
Ama önemli olan üretmek, sadece star ışığıyla olmuyor bu işler...

Heavycigirl dedi ki...

Gizemin seslendirdiği bütün parçaları dinledınız mı bılmıyorum?
Müzikten anlayan her ınsan ondaki potansiyeli görecektir.
Gizem'in kesinlikle reklam gibi bir amacı yoktur olmamıştır. Sitesi de onu sevenlerın isteği üzerine açılmıştır.Köstek olacağımıza destek olalım biraz arkadaşlar.SESİ KESİNLİKLE BİRÇOK İNSANDAN GÜZEL.HEM DE BİRÇOK...
Ve çok özgün!
Ayrıca üretmediğini söyleyemezsiniz Gizem sadece bizim gördüğümüz kadar değil.Bunu unutmayalım.


D.D.C.G.Ü.

halimeli dedi ki...

@heavycigirl, öncelikle şunu söyleyeyim ki PiknikTube'deki videolarının hepsini izledim. Pek çok da yorum okudum.

Ben sesi kötü, reklam yapıyor gibi bir yorumda da bulunmadım dikkat edersen. Sesi güzel çünkü, ama burda eleştirdiğim nokta herkesin bu şekilde çıkış yapmaya çalışmasıydı. Kaldı ki herkes her şeyi beğenmek zorunda değildir. Bence önemli olan hep "beğendim, süpersin" şeklindeki yorumları dinlemek değil, eleştirileri de gözardı etmemektir. Aksi devekuşu gibi kafanı kuma gömmek olur.

Star ışığı yorumumda da dikkat edilirse onun adı bile geçmiyor. Genel olarak internette bu şekilde şarkı söylerin bir tenkiti var.

Kimseye köstek olduğum yok. Yeni bir şarkı yapıp ve aynı şekilde videosunu koysa, beğendiğim takdirde bu sefer övgüsünü de yaparım, şüpheniz olmasın.

Heavycigirl dedi ki...

Arkadaşım bak diyorsun ki herkes bir şekilde çıkış yapmaya çalışıyor.
Reklam yapmak gıbı bır nıyetı yok sozumdekı de bununla ilgilidir işte.
Kesinlikle çıkış yapmak gibi bir niyeti yok Gizem'in. Sevenelrinin yoğun isteği üzerine yeni şarkılar yaptı ve de site açıldı. Kesinlikle öyle çıkş gibi bir niyet yok. Yanlış tanıtmayalım lütfen.Zaten o her bu işin eğitimini almayı dusunuyor okuldan sonra. Kaldıki biraz da önceden eğitimi var. Kesinlikle kafasını kuma sokcak turden bır insan değildir. Ve tekrar soyluyorum Çıkış yapmak reklam yapmak gibi bir niyetı yoktur.
Amacı olmayan birşeyi amacıymıs gibi göstermeyelım lutfen..

Saygılar...

D.D.C.G.Ü.

halimeli dedi ki...

Bunu neden bu kadar abartıyorsunuz anlamadım. Blogum bir müzik otoritesi ya da yapımcı şirket değil. Kendi görüşlerimi söylüyorum.

Albüm yapar ya da yapmaz. Kasetini ben çıkaracak değilim herhalde, neye mani olacağım ya da kötü lanse ettireceğim.
Benim ne problemim olabilir ki tanımadığım biriyle? Bunlar sadece eğer değerlendirirse birkaç yorumdu...

Heavycigirl dedi ki...

Niye gönderdiğim yorumu yayınlamıyorsun!
Konusuyorsun ama haksız oldugunu gorunce yorum yayımlamıyorsun!
Nasıl bı anlayıs bu...

halimeli dedi ki...

Bak ne güzel düşünmeye başlamışsınız işte. Niye yayımlamadım acaba yorumlarınızı?
Tehdit eder gibi bir üslubunuz olduğu için, ben size "siz" diye hitap ederken sizin bana "bak arkadaşım" diye mahalle kabadayısı gibi seslenmenizden olabilir mi acaba? İstemesem zaten ilk yorumunuzu da onaylamayabilirdim. Ama bunu yapmadım, fikir beyan etmenize izin verdim.

Heavycigirl dedi ki...

Bak arkadaşımı nasıl anladıpına göre değişir iş!
Amacım mahalle kabadayılıgı fılan değil.Tanımadıgın bır ınsana karsı yorumu yapıyosun onu savunan ınsanalrın yorumunu yayımlamıyorsun nasıl bır blog ahlakı bu?
Ok siz diye hıtap edelim Arkadasım sozcugunde bıle art nıyet arayan saygıdeger blogsahıbı!
Tanımadıgın bir ınsan hakkında bu ınsan çıkış yapmaya calısıyor ızlenımı veremezsın...
Öyle bir niyeti yok zaten...
Saygılı cevap istiyorsan konu yorumlarını ona göre açmalıSINIZ!..

halimeli dedi ki...

O halde şu "bak arkadaşaım" diye başlayan yorumunuzu bir hatırlayım. Eğer samimi bir hitap olarak kullansaydınız, cümlenizin sonunnu emir kipinde bitirmezdiniz.

"o zaman bu kız çıkış yapmaya çalışıyor izlenımı vermeyeceksın."
aynen bu cümleyi kullanmışsınız. Herhalde yeterince açık olmuştur.

Ayrıca ikide bir çıkış yapmak yorumunu siz gündeme getiriyorsunuz. Susuyum diyorum ama beni zorla konuşmaya teşvik ediyorsunuz.

Evet, çıkış yapmak, tanınmak gibi bir amacı olmadığı için şarkılarını kayıttan okuyor öyle değil mi? Zaten herkes stüdyoda şarkı söyleyebilir.

Yine tanınmak istemediği için adına internet sitesi açılıyor. Çeşitli sözlüklerde reklamları yapılıyor. Hatta ve hatta siz dahi ne derece tanınmış olduğunu ölçmek istemediğiniz için Google'da arama yaparak yorumlarımı bir raslantı üzerine görüyorsunuz.

Kimi kandırıyorsunuz kendinizi mi?

Unknown dedi ki...

Halime ben ilk defa Gizem'in sesi ile karşılaştım. Kötü değil ama iyide değil :) Keşke kendisi bişeyler üretip ünlü olma yolunda ilermeye çalışsaymış.

Nehrim ol gel aKKKK!! yine,
Kelebek ol gel uÇÇÇÇ! yine.
Ç-K harflerini bastırarak söylemesi değişik bi renk katmış parçaya :)

17.11.2007 tarihinde kolsuz bady ile şarkı söylicek yürekten dolayı tebrik ediyorum Gizem'i.

Gerçekten artist olmak için hiç çaba harcamamış :)

halimeli dedi ki...

Aman Elif, lütfen çıkış yapmaya çalışmıyormuş ki böyle yansıtmayalım.

Bu arada bana türlü türlü hakarette bulunan @heavycigirl, size yeteri kadar söz hakkı verdim. Zaten artık versem de seviyesizleşmekten başka bir şey yapmayacaksınız. O yüzden bundan sonraki göndereceğiniz bütün yorumlar reddedilecek.

Adsız dedi ki...

arkadaşlar çok ama gerçekten süpper lütfen destekliyelim neden bir sanatçımızda gizem olmasın herkesi www.gizemguzel.com'a davet ediyorum

Adsız dedi ki...

kesinlikle çok güzel bir sesi var. ben gizemi gönülden tebrik ederim. gerçekten senin geleceğin parlak. tabi herkese göre değişir bu hiç kimseye sesi kötü dediği için kızmamak gerek

Adsız dedi ki...

Aslında ben sesine hiçbir zaman kötü demedim, sadece internette bu şekilde çalışmalar yapıp paylaşım sitelerine videolarını koyan çok fazla insan var ve bunların arasından sıyrılabilmek için özgün olmak gerekir, diye bir eleştiride bulundum. Bu ters algılandı.

Yukarıdaki web adresini de en kısa zamanda inceleyeceğim.

Adsız dedi ki...

bence bukadar abartmayya gerek yok okadar agam sagam bısey yok bence yanı daha onemlı konularımız varken bu ulkede su ugrasılan seylere bakın allah askına yazık yanı harcanılan zamana yazık ki bugunumuze kadar gelen sanatcılarımız kolay gelmıyorlar gelmedılerde bugunlere onlara sahıp cıkalım eger cıkılcaksa bole yenı yetmelerle ugrasıyoruz oda bı yana ulkemızın gundemde daha onemlı cddı sorunları varken bızım yaptıklarımıza bakın yazık cok yazık....

Adsız dedi ki...

kız da ses yok görüntü var müzik dediğin birkere şarkı söylerken uzatmaların kısaltmalarına dikkat etmesi lazım sertab erener birkere nasıl söylemişse ordaki kız becerememiş ....

Adsız dedi ki...

yaa arkadaşlar sırf şu şarkı için birbirimize girmeyelim